Het verhaal van T&G

Het verhaal van T&G Global begint in Auckland, Nieuw-Zeeland. In 1897 heeft de Engelsman Edward Turner er een fruitveiling geopend, die later uitgegroeid is tot de grootste van de stad.

Dankzij consequente teeltpraktijken, toegewijde telers, gewaardeerde klanten en enthousiast personeel over heel de wereld kunnen we ondertussen terugblikken op meer dan 120 jaar versheid.

We zijn één van Nieuw-Zeelands grootste verticaal geïntegreerde ondernemingen op het gebied van teelt, verpakking, verzending en marketing. Wij beschikken over de mensen, de organisatie en de merken om de gemeenschappen waarin we actief zijn, te ondersteunen en rendement te garanderen voor alle belanghebbenden, ook die in Europa.

Zoals u houden wij van verse voeding. We streven constant naar een kwaliteitsvolle oogst. Daarbij verkennen we duurzame teeltpraktijken die ons helpen met het hele jaar door versheid te garanderen en een gezonde levensstijl te bieden aan alle mensen met wie we de planeet delen.

Om in de toekomst te kunnen beantwoorden aan de marktvraag, blijft T&G verder uitgebreid investeren in nieuwe variëteiten, technologie en innovatie, van zaad tot verkoop, maar ondertussen blijft het ook de bestaande merken ondersteunen.