• JAZZ

    Meer informatie over onze appelvariëteit JAZZ™.

  • Welkom bij Enzafruit

    Enzafruit New Zealand (Continent) N.V. is het verkoop- en marketingkantoor van T&G Global voor het Europese continent. Ons kantoor is gelegen in Sint-Truiden, België.

  • Enza

    In 1991 introduceerde Enzafruit het merk "Enza" voor haar exportpipfruit. "Enza" werd gekozen omdat het een sterke associatie heeft met Nieuw-Zeeland en het is kort en bondig.

Welkom bij Enzafruit

Enzafruit New Zealand (Continent) N.V. is het verkoop- en marketingkantoor van T&G Global voor het Europese continent. Ons kantoor is gelegen in Sint-Truiden, België. Wij bieden een uitgebreide en grote variatie aan appelen en peren aan. Dit fruit van hoge kwaliteit zorgt, samen met de bewezen verkoop- en marketingervaring van Enzafruit, voor een succesvolle handel over heel Europa.

Motto van het hele Enzafruit-team
Het is onze aanpak om de hoogste kwaliteit fruit te leveren aan onze klanten.

Sinds december 2002 maakt Enzafruit deel uit van de fusie met Turners & Growers. De fusie zorgt voor een samensmelting tussen Enzafruit (één van de grootste exportbedrijven van appelen en peren in het zuidelijk halfrond) en T&G Global (de grootste verkoper en distributeur van vers fruit in Nieuw-Zeeland). Dankzij deze samenwerking zijn wij nu de nummer één in Nieuw-Zeeland betreffende de productie van verse producten.

Deze nieuwe structuur biedt Enzafruit de mogelijkheid om een grotere variatie van in Nieuw-Zeeland gekweekte producten aan te bieden. Ons bedrijf heeft nu een heel grote internationale structuur om onze producten aan de man te brengen.