• JAZZ

    We zijn blij te kunnen aankondigen dat de eerste JAZZ Appels van het nieuwe seizoen uit Nieuw-Zeeland Europa hebben bereikt

  • Welkom bij Enzafruit

    Enzafruit New Zealand (Continent) N.V. is het verkoop- en marketingkantoor van T&G Global voor het Europese continent. Ons kantoor is gelegen in Sint-Truiden, België.

  • Enza

    In 1991 introduceerde Enzafruit het merk "Enza" voor haar exportpipfruit. "Enza" werd gekozen omdat het een sterke associatie heeft met Nieuw-Zeeland en het is kort en bondig.

Onze nieuwe website is nog in opbouw.

Alle informatie is al beschikbaar in het Engels. Schakel met één klik over naar de Engelse versie van de website.

Welkom bij Enzafruit

Enzafruit New Zealand (Continent) N.V. is het verkoop- en marketingkantoor van T&G Global voor het Europese continent. Ons kantoor is gelegen in Sint-Truiden, België. Wij bieden een uitgebreide en grote variatie aan appelen en peren aan. Dit fruit van hoge kwaliteit zorgt, samen met de bewezen verkoop- en marketingervaring van Enzafruit, voor een succesvolle handel over heel Europa.

Motto van het hele Enzafruit-team
Het is onze aanpak om de hoogste kwaliteit fruit te leveren aan onze klanten.

Sinds december 2002 maakt Enzafruit deel uit van de fusie met Turners & Growers. De fusie zorgt voor een samensmelting tussen Enzafruit (één van de grootste exportbedrijven van appelen en peren in het zuidelijk halfrond) en T&G Global (de grootste verkoper en distributeur van vers fruit in Nieuw-Zeeland). Dankzij deze samenwerking zijn wij nu de nummer één in Nieuw-Zeeland betreffende de productie van verse producten.

Deze nieuwe structuur biedt Enzafruit de mogelijkheid om een grotere variatie van in Nieuw-Zeeland gekweekte producten aan te bieden. Ons bedrijf heeft nu een heel grote internationale structuur om onze producten aan de man te brengen.