Newsletter

Voedingswaarde

In een gezonde en evenwichtige voeding is de appel onmisbaar. Een appel is erg praktisch, direct klaar voor consumptie en kan overal en op elk moment van de dag gegeten worden. Hij staat op een cruciale plaats in de voedingspiramide en is een bron van mineralen, vitaminen, enzymen en vezels die je helpen je evenwicht te onderhouden.

Daarenboven bieden appels bescherming tegen belangrijke ziekten zoals hartkwalen, beroertes en kanker. Appels verlagen het cholesterolgehalte in het bloed en bevatten weinig calorieën.

Redenen genoeg dus om in je dagelijkse voedingspatroon enkele Jazz “breaks” in te lassen!

Om maximum effect te hebben van de gunstige invloeden op je gezondheid wordt aangeraden om 2 à 3 appels per dag te eten.
 

  Rauwe Appel Chips melkchocolade koekjes
Energie 47kcal (199kj) 546kcal (2275kj) 529kcal(2214kj)
Proteïnen 0.4g 5.6g 8.4g
Koolhydraten 11.8g 49.3g 59.4g
Vet 0.1g 37.6g 30.3g
Vezels 1.8g 4.9g Tracé